Giriş

Salı 19/06/2018

Anketler

Haberler ve Duyurular

• Öğrenci ve Veli memnuniyetini her zaman ön planda tutan kurumumuz, öğrencilerimizin ve velilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla, bulundukları yerden bizlere kolaylıkla ulaşabilmeleri için günümüzün en yaygın, hızlı iletişim ve paylaşım platformu olan WhatsApp’ta…

• Sevgili mobil kullanıcıları,

ders programınızı cep telefonunuzdan kontrol edebilirsiniz. iPad, iPhone veya Android cihazınız varsa, yerel uygulanmayı indirmek mümkün olacak..

Daha fazla bilgi için tıklayınızhere.

• Sevgili Öğrenciler ve Öğretmenler, Artık bu siteden ders programları ve günlük ders değişiklerini kontrol edebileceksiniz. Sadece sayfanın üstündeki linkleri tıklayın.

Google Haritalar'da Okulumuzu bulun !

Bize Ulaşın

Her türlü soru, öneri ve şikayetinizi aşağıdaki form aracılığıyla Yalova Koleji‘ne gönderebilirsiniz. Mesajınız ilgili birime iletilerek size en kısa sürede dönüş yapılacaktır.
Adı*:
Soyadı*:
E-Posta*:
Mesajınızı Buraya Yazabilirsiniz.*:
Lütfen resimde görülen kodu yazınız*:
İnternet sağlayıcıdan veri yükleniyor, lütfen bekleyiniz
* Gerekli alanlar