Giriş

Perşembe 18/04/2024

Anketler

Haberler ve Duyurular

• Yalova Koleji WhatsApp'ta..

Öğrenci ve Veli memnuniyetini her zaman ön planda tutan kurumumuz, öğrencilerimizin ve velilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla, bulundukları yerden bizlere kolaylıkla ulaşabilmeleri için günümüzün en yaygın, hızlı iletişim ve paylaşım platformu olan WhatsApp’ta…

• Mobil kullanıcılar
    Sevgili mobil kullanıcıları,

ders programınızı cep telefonunuzdan kontrol edebilirsiniz. iPad, iPhone veya Android cihazınız varsa, yerel uygulanmayı indirmek mümkün olacak..

Daha fazla bilgi için tıklayınızhere.

• Ders çizelgeleri ve Öğretmen özür değişimleri
    Sevgili Öğrenciler ve Öğretmenler, Artık bu siteden ders programları ve günlük ders değişiklerini kontrol edebileceksiniz. Sadece sayfanın üstündeki linkleri tıklayın.

Google Haritalar'da Okulumuzu bulun !

Bize Ulaşın

Her türlü soru, öneri ve şikayetinizi aşağıdaki form aracılığıyla Yalova Koleji‘ne gönderebilirsiniz. Mesajınız ilgili birime iletilerek size en kısa sürede dönüş yapılacaktır.
İsim*:
Soy isim*:
E-posta adresiniz*:
Sorular, yorumlar*:
Lütfen resimde görülen kodu yazınız*:
Sunucudan veri yükleniyor, lütfen bekleyiniz
* Gerekli alanlar